Fellow Finance ja Enterpay yhteistyöhön

Fellow Finance ja Enterpay ovat aloittaneet yhteistyön, jossa Enterpayn Lasku yritykselle -palvelun palvelusopimus tulee siirtymään lokakuun 2021 loppupuolella Fellow Financelle, tulevalle Fellow Pankille. Sopimuksen ehdot ja palvelun hinta pysyvät sopimuksen siirron yhteydessä ennallaan.
  • November 5, 2021

Fellow Finance on Pohjoismaiden johtava joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu, jonka strategian yhtenä painopisteenä on laajentaa tuotevalikoimaa uusilla maksamisen tuotteilla. Yhtiön näkemyksen mukaan yritysten verkko-ostosten maksaminen laskulla ja osamaksulla tulevat kasvamaan merkittävästi tulevaisuudessa. Lisäksi verkkokauppamaailmassa on tärkeää, että kauppiaalla on kyky palvella tarvittaessa sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä ja Fellow Finance haluaa mahdollistaa tämän varmistamalla rahoituksen saatavuuden molemmille asiakasryhmille.

Enterpayn valinta yhteistyökumppaniksi B2B-verkkokauppamaksamiseen on luonnollinen valinta Fellow Financelle, koska Enterpay on Suomessa edelläkävijä käyttäjäystävällisen yrityslaskupalvelun ja osto-oikeuden varmentamiskäytännön kehittämisessä. Tulevaisuudessa kilpailukeinona on kehittää käyttäjäystävällisyyttä ja osto-oikeuden varmennusta automatisoidumpaan suuntaan ja Enterpayn alusta tarjoaa tähän loistavan ponnahduslaudan jatkoa varten.

Fellow Finance tulee jatkossa palvelemaan Enterpayn kauppiasasiakkaita ja tarjoamaan yhteistyössä Enterpayn kanssa markkinoiden käyttäjäystävällisimmän ja nykyaikaisimman laskupalvelun, Fellow Yrityslaskun, yritysten väliseen maksuliikenteeseen verkkokaupassa.

Fellow Finance Oyj on lainamuotoinen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Yhtiön missio on muuttaa perinteinen rahoitus ja maksaminen suoraan ihmisten ja yritysten väliseksi. Fellow Finance on välittänyt kuluttaja- ja yritysrahoitusta yli 800 miljoonalla eurolla Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Puolassa ja Tsekissä palvellen yli 950 000 asiakasta. Yhtiöllä on Suomen Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa ja yhtiö on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. www.fellowfinance.fi.